13 груд. 2013 р.

Європейський союз - крок назустріч

12 грудня   о 15:00 в стінах Надвірнянської  міської бібліотеки велася   молодіжна дискусія: «Європейський  союз -  крок назустріч».
  Вперше за 9 років народ знову відстоює себе на майданах .  І хто б міг подумати, що двигуном цього повстання стане наша молодь – студенти. В даний час це найболючіше найтрагічніше питання України. З цього приводу бібліотека зібрала молодь Надвірнящини ,щоб дізнатися якої думки дотримуються вони, чи хотять в Євросоюз.
 На запитання бібліотекаря Семенишин О. В.:»Що зробила молодь, щоб стати блище до Європи» - Федюк Ірина відповіла: « Всі учні ,студенти покинули навчання аби вийти на вулиці Євромайдану і упевнено заявили:» Ми – за Європу!» Кириченко Олег – студент сказав: « На майдан вийшло нове покоління і ми зробимо те ,  про що мріємо ,робимо крок назустріч в Європейський союз.  Молодь завжди була рушійною силою і вони щодня збираються на  багатотисячні мітинги». На запитання бібліотекаря як вдалося студентам  підняти стільки людей на барикади, Мусянович Ірина -  студент, відповіла:» Бо в ці дні на майдані постає інша Україна – нова ,небайдужа, справжня .Ми свідомо стоятимемо до кінця , дорога одна – до Європи, це наша революція наш Євромайдан. Україною йде молодь, яку не спинити – нестримна, жагуча, пробуджена, молодь вільних і гідних. Якою бачить молодь Україну в сім’ї країн членів ЄС Гринчук Ольга сказала: « У нас забирають мрію. Молодь жила надією,  що врешті усміхнеться доля знедоленому краю. Ми думали, що матимемо змогу вільно їздити  Європою, вільно навчатись ,там вибирати собі роботу. Ми хочемо простого, людського: жити а не виживати і доживати».








Немає коментарів:

Дописати коментар