5 жовт. 2015 р.

Осінній бал квітів

        




5 жовтня в бібліотеці для юнацтва відбулося чудове осіннє свято: « Осінній бал квітів». Світ квітів – найбільше диво природи, царство краси і наше цілюще багатство . Учні Надвірнянського ліцею  9 – Б класу  завітали до нас на це свято. Вони розповіли , що квіти супроводжують людей від народження до останньої хвилини. Перший урок і останній дзвоник , перше побачення і остання зустріч, трудовий успіх і героїчний учинок – завжди квіти, які даруємо ми і які дарують нам: мовчазні і , водночас, такі красномовні. Квіти – це честь, це шана , це дяка.



 Дівчата розповіли про цілющі лікарські властивості квітів, а юнаки легенди про квіти.
            Життя сучасної людини стало занадто напруженим . Нервові стреси, фізичні та розумові перевантаження стали буденним явищем. Перенапруга і перевтома виникають скрізь : у школі, на роботі, на вулиці. А тому, споглядаючи на квітування, на неповторну досконалу та витончену красу квітів ,усувається стресовий стан , нервове напруження, заспокоюється і помякшується душа.
            Магеровська Христина сказала, що королевою, богинею квітів   юності та кохання є -  троянда. На честь цієї квітки прозвучав осінній  вальс. На закінченння  бібліотекар сказала: « Квіти  - очі землі , вони бачать нас, люблять , чарують і лікують. Будьмо ж і ми вдячні до них». 
       
                                                                                             


                                    
 

Немає коментарів:

Дописати коментар