14 лют. 2017 р.

«Кохання найважливіший екзамен молоді».



 Круглий стіл: «Кохання найважливіший екзамен молоді».
Минули новорічні свята  відшуміли феєрверками та ніжно-золотистим шампанським. Щоб не засумувати, закохані вигадали собі своє свято – День Валентина, бо в історії є відомий факт, що священик на ім‘я Валентин, не зважаючи на заборону, вінчав закоханих.
  І ось, коли свіжим хрустом рипить під ногами сніг, дівчатка Надвірнянського ліцею в День Святого Валентина завітали у бібліотеку, щоб поговорити про кохання, яке є найважливішим екзаменом молоді.
  За філіжанкою чаю та солодощами пройшла жвава дискусія. На запитання бібліотекаря Сименишин О.В.: «Як ви думаєте, яка має бути справжня любов і чим вона відрізняється від звичайного захоплення» - дівчата відповіли:
Шовганюк Софія – «У моєму житті було перше кохання, це щось таке, що схоже на казку, коли я закохалася то перебувала не в реальному світі, а десь за хмарами. Любов робила мене добрішою, сильнішою, впевненою».
Шпинта Тетяна – «Щоб це світле почуття любові не згасало його потрібно увесь час підтверджувати словами та вчинками».
 На запитання бібліотекаря, що відчуває молодь, коли кохає , дівчата висловились: «Це найпрекрасніше почуття ,що може трапитися з людиною. Просто так тебе переповнюють емоції, ти живеш тільки тим, щоб бути поруч із тим кого любиш. Це справжня насолода. І ти нічого не можеш із цим зробити. І добре що не можеш…»
 В честь свята Валентина дівчата мали можливість продекламувати свої вірші про кохання ,так як відвідують літературну студію «Бистрінь» та люблять поезію.
 На закінчення зав бібліотекою побажала дівчатам повсякчас дарувати свою чисту, світлу, щиру, і непідробну любов іншим. І тоді світ неодмінно стане кращим.




                                     

  



 






                                           












Немає коментарів:

Дописати коментар