21 груд. 2018 р.

Миколаю, Миколаю! Всі на тебе ми чекаєм!

Свято Миколая – таке довгоочікуване свято. Скільки дітей чекає на нього. Та і не тільки дітей. А скільки дорослих людей чекає на це свято, адже і до них приходить Миколай. Це найбажаніший день у році для дітлахів та дорослих. Напередодні свята діти пишуть до Нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше.
Зима приносить нам не тільки естетичну казку, казку, що пов’язана з красою, але й ту, що пов’язана з радістю. Адже кожного року відчувають неймовірну радість, пов’язану з ними, а особливо зі святом Миколая. Всі чекають на його прихід і на його щедрі подарунки.
У Надвірнянській міській бібліотеці  для юнацтва 21 грудня також святкували цей радісний день.  Діти приготували віршики,  пісні, для Святого Миколая.  Учасники свята, перевтілившись у казкових персонажів, молились і до Святого Миколая, просили здоров’я для родини, миру і добробуту для України, співали пісні, в яких возвеличували Чудотворця і закликали робити добрі справи. У виконанні дітей звучали пісні «Сьогодні до нас Миколай завітає», «Ходить по землі Святий Миколай». Миколай разом з ангеликами роздавав учням подарунки,  та звернувся до усіх з мудрими побажаннями та християнськими повчаннями. Святий Миколай через свою добродійну любов і щедре милосердя вічно житиме у серцях українців.
Життя святого Миколая дає дітям важливий урок – бути щирими, лагідними, працьовитими і милосердними! Працівники бібліотеки для юнацтва сподіваються, що до кожного з вас щороку приходитиме святий  Миколай та пригощатиме вас смачними подарунками.

  









     








Немає коментарів:

Дописати коментар