29 лист. 2019 р.

Презентація книг


 29 листопада у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва відбулася презентація книги Романа Коваля « Батькам скажеш, що був чесний» і «Військова Доктрина» Михайла Колодзінського. На свято були заппрошені воїни та добровольці АТО, які захищали наші кордони, Б. Гошко, О. Туєшин, представники з райради , Марко Мельник, воїн АТО , доброволець 2014 року та  учні ліцею 11 класів.
Роман Коваль представив свою книгу та розповів  про історичні події та визвольну боротьбу столітньої війни з російськими окупантами.
Марко Мельник, військовий журналіст та видавець,  який воював рядовим у складі розвідувального-диверсійного підрозділу  батальйону «Азов». Позивний «Вирій», представив свою книжку «Жадання фронту» та розповів про війну у якій брав участь.
З присутніх виступили учасники АТО Туєшин О., Іваночко М., Гошко Б., які мали можливість поближче познайомитися із творчістю молодих авторів які випускають історичні книги.
         Роман Коваль, відмітив, що приємно вражений, що молоде покоління цікавиться  столітньою історією та історією сучасності.

 


































Немає коментарів:

Дописати коментар