6 груд. 2019 р.

Конверт життєвих ситуацій

В рамках тижня права: «Вчимося жити по закону» у Надвірнянській бібліотеці для юнацтва проведено тренінг з протидії кібербулінгу з елементами драми . Тренінг проводили правозахисники ШОП – шкільна офіцерська поліція яка створена у місті Івано-Франківську: Бабецька Олександра, Ткач Таміла, Настич Богдан.ШОП проводять заняття з дітьми шкіл по порушеннях дисципліни, хуліганства, крадіжок, булінгу, по запобіганню насильства та інші.
Тренінгове заняття яке відбулося у бібліотеці для юнацтва – це активна форма роботи з учителями позакласного виховання району. Присутні мали змогу краще усвідомити проблемні ситуації з дітьми та підлітками, зокрема запобіганню торгівлі людьми, покращення відносин в сім’ї, протидії булінгу у підлітковому середовищі. ШОП проводили цікаві ігри з вчителями, з елементами драми, дали зрозуміти про   поняття життєвих цінностей, усвідомити вплив сім’ї на формування характеру підлітків.
Тренінг пройшов цікаво, захоплююче , присутні були в захваті від знайомства з поліцією ШОП, набралися правознавчих навиків, ідей, корисних знань, якими будуть ділитися із своїми учнями.
Зустріч з Івано-Франківською поліцією організувала Надвірнянський методист   районного відділу освіти Ботулінська Галина Михайлівна.






























Немає коментарів:

Дописати коментар