21 січ. 2020 р.

Міжнародний день обіймів

21 січня у всьому світі відзначають одне із найбільш незвичайних свят – Міжнародний день обіймів (international Hug Day).
З обіймів починається життя людини – адже перше, що робить мати після появи свого чада на світ – обіймає його. Обійми супроводжують нас протягом всього життєвого шляху – обіймаються закохані, подружжя, родичі. Тож не дивно, що  у цей прекрасний день у бібліотеці для юнацтва відбувся флеш-моб: «День обіймів: користь обнімашок». Активні користувачі бібліотеки обнімалися, вітаючи один одного, висловлюючи свої почуття. Обійми – символ близькості і любові. Тому присвячене обіймам свято знайшло підтримку у нашій країні та підтримку молоді у бібліотеці для юнацтва.

День обіймів -  важливе свято. Воно підкреслює важливість турботи, уваги, підтримки, зміцнює взаємовідносини людей. Відзначати його можна у тихому домашньому колі, на гучній вечірці, просто гуляючи по місту та у бібліотеці.
Надвірнянська бібліотека для юнацтва приєдналася до Міжнародного дня обіймів, яке було засновано у 1986 році. У бібліотеці зібралася значна кількість шанувальників цього свята, де обмінялися дружніми обіймами та весело провели святковий час. Обнімашки люблять всі - і діти ,і дорослі, і навіть тварини. Це не тільки дуже добре, але і дуже корисне для здоров’я свято. Адже як встановили лікарі, обійми покращують самопочуття, впливають на інтелект. Щоб діти виросли розумними їх потрібно обнімати не менше сім разів на день.
А бібліотекар Христина Вірста наголосила дітям, що обійми супроводжують нас протягом усього життя. Ми обіймаємо друзів та рідних при зустрічі, після розлуки, обіймаєм один одного, щоб виразити свою радість і вдячність. Нам варто лише щедро нагородити своїм теплом усіх кого вважаєте за потрібне.
Бібліотека для юнацтва вітає зі святом усіх своїх користувачів, дарує їм свої обійми на знак теплого ставлення до них, нагадавши тим самим про свої щирі, теплі почуття.










Немає коментарів:

Дописати коментар