28 січ. 2020 р.

Зустріч з мецинатами з Америки

Представники відділу розвитку Америки та Нової Зеландії, які підтримують БУР (Будуємо Україну Разом), 28 січня завітали у Надвірнянську міську бібліотеку для юнацтва з метою ознайомлення після її перевтілення. Через перекладача пана Яромира , вони  розповіли, що з глибокою повагою відносяться до України, люблять її  чарівну природу, звичаї та обряди і готові дальше спонсорувати Освітню Львівську фундацію яка через волонтерство прагне допомогти людям, маленьким організаціям  , змінювати світ навколо, простими маленькими кроками, як це відбулося у бібліотеці для юнацтва міста Надвірної.
Зав. юнацької бібліотеки розповіла представникам які зміни пройшли у бібліотеці, про створення громадсько-молодіжного простору Про-Тека. Адже на сьогоднішній день бібліотека для юнацтва  - це інформаційно-дозвіллєвий, навчально-виховний центр, з широким спектром напрямків діяльності та високим професійним бібліотечним колективом, яке дає змогу поглиблювати та розвивати інтереси та потреби молоді  Надвірнянщини.
Студентка Львівського Католицького університету, координатор клубу «Гарячі серцем» , активна користувачка бібліотеки  Гуцуляк Анастасія зробила шановним гостям презентацію роботи зроблену у бібліотеці волонтерами БУРу та молоддю Надвірнянщини.













Немає коментарів:

Дописати коментар