21 груд. 2013 р.

Святий Миколай - найяскравіший приклад добродійництва і милосердя


Свято Миколая прийшло до нас на  Київську Русь в 1088-1089 роках за часів Всеволода Ярославовича. Святий Миколай  - найяскравіший приклад добродійництва і милосердя. Він завжди виявляв до дітей  почуття любові , поваги, мудрості, доброти, а надто – милосердя, якого вистачало в нього для бідного й багатого, доброго і злого. І зло відступало перед світлом його милосердям. І так до нині він все ходить і дарує всім добрим дітям подарунки.
 І сьогодні завітав в Надвірнянську міську бібліотеку для юнацтва, до членів дискусійного клубу « Юність».Життя святого Миколая дає дітям важливий урок: бути щирим, лагідним, трудолюбивим і милосердним.
 На закінчення години духовності зав бібліотекою сказала: «Діти, поки ваше серце особливо ніжне, особливо чуйне ,докладайте все своє старання, всі свої турботи для того, щоб тільки святе, чисте і добре входило у вашу юну душу. Аби тільки світло істинної віри в  Господа Спасителя випромінювало ваш розум! Аби щира  гаряча любов до ближніх завжди зігрівала ваше серце, а всіма вашими поступками керувала воля Божа. І сьогодні ,ми вознесемо свої святі молитви до святого Миколая».





Немає коментарів:

Дописати коментар