10 лют. 2014 р.

Незрівнянна Валентинка


Купувати листівки до 14 лютого – дня всіх закоханих-зовсім нецікаво . А тому 8 лютого в Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва проведено майстер-клас: «Незрівнянна Валентинка» , по виготовленні  листівок власноруч . Набагато веселіше  виявити трохи фантазії та створити унікальну валентинку, яка приємно здивує , і надовго запам’ятається людині, що її отримала.

   « …Їй дарували багато чого, та ще ніхто й ніколи- серце… Тримала його обережно,      мов горобчика, зігріваючи долонями.   Відчуваючи його тепло. Здавалося    воно дихає, пульсує, мов живе.  О, воно було дивовижне!   Невеличке, червоне,щедро уквітчане кремовими трояндами   й незабудками кольору надвечір’я,   вона  відкрила його конверт і побачила ... серце,  схоже на справжнє!» « Тобі моє серденько»,-прочитала на звороті.»

       Оформити валентинку можна всім чим підскаже фантазія: атласні стрічки, квіточки, метелики, стрази, перлинки ,намистинки.Ось такі чудові вийшли Валентинки ,сподіваємось рідним, друзям і закоханим сподобається такий незвичайний, приємний  подарунок.
                                                                                 

      
 Провела майстер- клас Менів Ліда . Учні різного віку відгукнулися з задоволенням взяти участь в занятті, щоб навчитися виготовляти власними руками цікаві вироби з паперу, а також поринути у світ уяви і фантазії.
       Життєве кредо пані Ліди …: « Я дуже люблю створювати красу навколо себе».Мабуть саме тому вироби її вихованців відрізняються,філігранністю, акуратністю у виконанні і завжди привертають увагу . Пані Ліда творча, талановита людина. Вона має чутливу душу, витончену творчу уяву, вмілі руки.
  « Є щастя берегти красу, але найбільше щастя- творити красу» - наголосила одна з учасниць заходу.










 

Немає коментарів:

Дописати коментар