14 лют. 2014 р.

У дівочому колі


      В Надвірнянській бібліотеці для юнацтва 14 лютого відбулася година спілкування: « У дівочому колі» ( до дня закоханих) з  молодіжно- дискусійним клубом «Юність» який діє при бібліотеці.
 Також  працівники бібліотеки влаштували викладку літератури:
 «Мелодія двох сердець» Спілкування почалося із читання віршів про кохання:

Так ніхто не кохав.Через тисячі літ
 Лиш приходить подібне кохання.
 В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…
  Дише тихо і легко в синяву вона,
  Простягає до зір свої руки…
  В день такий розцвітає весна
   І тремтить від солодкої муки...
                                            В.Сосюра.
 Час іде невпинно .За плечима у вас залишилось дитинство. Жаль прощатися з цією чудовою безтурботною порою. Та не розчаровуйтесь - двері вам відчиняє юність, найпрекрасніша пора.З неслухняних та вередливих хлопчиків та дівчаток ви стали серйозними юнаками та дівчатами. Недарма кажуть що юність пора кохання.
 Дівчата висловлювали свої думки,розповідали про духовну красу людини, яка має багатий внутрішній світ. З такою людиною цікаво спілкуватися, вона вислухає, порадить; внутрішня краса обов’язково  пов’язана з бажанням людини творити добро тощо.
       Дівчата обмінялися враженнями зі своїми товаришами,які сидять поруч. Під час спілкування дівчата обговорили багато питань які їх найбільше цікавлять: «Чи може бути перше кохання єдине?» «Чи вважаєте ви,що свято  Валентина стосується тільки закоханих?», «Чим відрізняється почуття кохання від почуття любові?», «Як розумієте вислів: «Краще бути трохи дикою, ніж зовсім ручною», «Окремі хлопці й дівчата зберігають таємницю свого кохання. Чи праві вони?». Відповівши на низку запитань, присутні більше дізнались один про одного. В кінці дівчата смакували гарячий чай, печиво та цукерки. А на пам'ять від бібліотеки дівчатам подаровано валентинки.  Кохайтеся і будьте коханими!Хай наші сердечка подарують вашим серцям вогники  найсвітлішого почуття.

  












Немає коментарів:

Дописати коментар