15 лют. 2014 р.

Чи закінчується кохання після шлюбу?

  На передодні дня Валентина працівники міської бібліотеки для юнацтва провели анкетування:( для студентів віком від 17років)
     « Чи закінчується кохання після шлюбу?»
   Багато студентів відповіли що : «Запорука кохання – діти».
   « Любові вчимося з дитинства»- відповіла студентка Київського мед. університету ім. Богомольця 2курсу Дем’янчук Катя
 і додала: « Я впевнена що кохання у шлюбі є. Якщо дружина чи чоловік справді твоя половинка, в чому мусиш впевнитись до весілля, то підтримувати вогник любові в подружжі легко.Маю гарний приклад своїх батьків, які в подружжі зберегли найтепліші стосунки. Як людина навчиться з дитинства, так і буде чинити у власній родині».
  А студентка Андросова Настя  відповіла: « Існують таємні рецепти любові»:
 « Колись я їздила відпочивати , і в певний час мешкала у сім’ї однієї подружньої пари. Чоловікові було 72 роки, а його дружині – 65. Проживши багато років разом, вони не втратили свого кохання.
 Подружжя знало таємні рецепти любові. Напевно у кожного ці рецепти свої ».
  Тож висновок анкетування такий:
 « Перш ніж одружуватись, виходити заміж, подумайте, що вас об’єднує, крім любові, чи є у вас спільні інтереси й погляди на життя»  Кохання - це щоденна праця і самопожертва.Нема ідеальних стосунків і безхмарного вічного кохання.Але є двоє, які вирішують бути разом, як кажуть, у горі і радості і все роблять для того, щоб так і було. Справжнє почуття  на все життя неодмінно прийде до того, хто щиро прагне цього. Вірте, і буде саме так.
 З Днем Валентина Вас дорогі користувачі бібліотеки!





Немає коментарів:

Дописати коментар