12 лют. 2015 р.

Допоможи Українській армії



Трагічні події, що відбуваються на рідних Українських землях Донеччини та Луганщини знайшли відгук не тільки в серцях всього світу, а й у жителів  та учнів  Надвірнянщини . Ця не оголошена війна     об' єднала всіх учнів, дорослих у їх дивовижному прагненні до єдності, надала нечувані приклади людської взаємодопомоги, бажання творити добро. Учні ліцею  - із завучем по виховній роботі Попович Мирослава Василівна, учні ЗОШ № 3 із класним керівником Вірстюк Ольгою Василівною та учні ЗОШ № 2  долучилися до бібліотечної акції:« Допоможи Українській армії».Протягом 2 місяців вони виготовляють саморобні свічки , для освітленні бліндажів, для кип ‘ ятіння  чаю, для зігріву рук воїнів АТО . На базі юнацької бібліотеки створено центр для підтримки армії .Збираються теплі речі : консервація, гігієнічні салфетки, постільна білизна , простині , підодіяльники , наволочки необхідні воїнам і пораненим бійцям в госпіталях. А токож благодійні кошти на придбання матеріально – технічних засобів. Громадою Надвірнянщини ,користувачами бібліотеки, учнями шкіл зв’ язано більше 40 метрів маскувальної сітки,та пошито 20 маскувальних халатів , безліч хомутів та бахілів.
  Не менш важливою є робота юнацької бібліотеки щодо інформування учнів та користувачів про події, що відбуваються на сході України.
В бібліотеці для юнацтва організовується зустріч із громадськими волонтерами, які виїжають в зону АТО і безпосередньо передають це все бійцям Надвірнянщини та пораненим ,які перебувають в госпіталях.



 















Немає коментарів:

Дописати коментар