14 вер. 2015 р.

З турботою про бійців АТО



11 вересня  відбулася науково-практична конференція до XXII Міжнародного гуцульського фестивалю  - зустріч голів  Союзу Українок « Розвиток жіночого руху Прикарпаття» ,де Надвірнянська бібліотека для юнацтва взяла участь у виставці по виготовленню маскувальної сітки та кікімор для бійців АТО.
            Гуцульський фестиваль потрібний ,перед усім, для обєднання і згуртованості людей у нинішній суспільно – політичній ситуації, коли триває війна з російським агресором. Адже усі мають побачити і переконатися,що гуцули є вільною єдиною цивілізованою громадою,  які ще тісніше гуртуються у теперішній час. Сьогодні у патріотичному пориві любові до України усі щирі, працьовиті, жителі та учні міста Надвірна, протягом року приходили у міську бібліотеку для юнацтва для виготовлення маскувальних сіток , кікімор, пошиття теплих шкарпеток, та нижньої білизни, виготовлення міні – свічок.  Агресор має зрозуміти, що таку обєднану громаду гуцулів – не перемогти , що така громада не дозволить йому топтати нашу землю.Ми горді і незламні .Ми гуцули. А звідси основний месиж фестивалю  - патріотичне спрямування.

На конференції була поставлена скринька для збору коштів, які підуть на придбання сіток. За жертовну сумлінну працю та допомогу бійцям АТО , бібліотечних працівників та активних волонтерів Поручник Г. та Пітух Н. та школу – ліцей, одну із самих активних, нагороджено грамотами та подяками головою обласного відділу Союзу  Українок Івано – Франківщини

                                                           



Немає коментарів:

Дописати коментар