18 лют. 2016 р.

Хроніка подій із зони АТО

   Напередодні роковин Небесної Сотні у міській бібліотеці для юнацтва відбулася патріотична зустріч з бійцем 4  батальйону  Національної Гвардії України Олегом Туєшиним  який був учасником Революції Гідності та демобілізованим військовослужбовцем Андрієм Семчуком, який 2 роки знаходився в зоні бойових дій. Зустріч відбулася у формі діалога, де військові розповіли про мужність і незламність українських хлопців побратимів з Надвірної, Стримби, Пньова. Бійці зробили огляд виставки інсталяції військового спорядження ,яка вбиває наших патріотів  ( кулі, осколки, розривні міни) . Вони розповіли про реальний стан справ на фронті про високий бойовий дух, про забезпечення наших воїнів необхідною технікою ( провізори, прилади нічного бачення, біноклі , відеокамери,медичні аптечки).
            Найсильніше враженя  на присутніх справив український бойовий прапор з яким бійці ходять в бій, пишучи свої автографи.
На запитання присутніх вони розповіли про свої нагороди  та відзнаки . А Андрій Сенчук  перебуваючи на Сході  розповів про своє поранення.
            На закінчення діалогу бійці сказали ,що перемогу не можна здобути без волонтерської допомоги ,яку відчувають бійці протягом останніх двох років.
Звернулися з проханням до жителів Надвірнянщини   продовжувати допомагати нашим військовим ,бо завдяки їм ми живемо і спимо під мирним небом., а вони під гуркіт градів.
            За неоціненну  матеріальну допомогу військовим надвірнянську мімьку бібліотеку для юнацтва  нагороджено подякою від командира  Олега Куцина штормової роти : « Карпатська Січ « 93 окремої механізованої бригади Збройних Сил України.
            На закінчення нашим воїнам було виконано патріотичні пісні Лесею Гайдаш від  Гаврилівського будинку культури.  
                                               
                              






                  



                       


Немає коментарів:

Дописати коментар