2 груд. 2016 р.

Добро твориться просто

   
Напередодні  дня інваліда в Надвірнянській міській бібліотеці зібрались небайдужі діти, для того, щоб поділитися теплом і щирістю душ людських, підтримати онкохворих діток Надвірнянщини. Адже поряд із радістю і щастям у житті ідуть хвороба, сум, скорбота. Кожна людина, дитина повинна вміти розділити людські радість і біль. Бо, як говорить народна мудрість, « чужого горя не буває».
            І сьогодні, під керівництвом постійної читачки, любительки мистецтва, Лідії Менів зібралися діти, щоб доторкнутися до великого  таїнства людської душі – милосердя. Милосердною називають людину, готову прийти на допомогу іншим, сповнену доброти та чуйності. Воно є втіленням високої любові до ближнього. Милосердними є ті, хто ділиться знаннями, досвідом, прощає і не тримає зла.  
      Пані Лідія з дітьми провела майстер-клас: «Добро творити просто» по виготовленню святкових відкриток, новорічних іграшок, які діти продавали своїм рідним. Всі вилучені кошти, а це немала сума 1600 гр. віддали  онкохворим дітям в благодійний фонд «Долоньки милосердя»  Романа Марцінковського.Фонд "Долоньки доброти" навчає як можна безкорисливо та з любов' ю допомагати дітям-інвалідам.
Тож поспішайте творити добро.


                                                                     
















                    

Немає коментарів:

Дописати коментар