23 квіт. 2018 р.

«Стань природі другом, буть природі сином»

 
  З нагоди Всесвітнього дня Землі  та дня Довкілля працівники бібліотеки для юнацтва з працівниками Надвірнянського природного заповідника Горгани, організували екологічний екстрім: «З природою віч-на-віч».Виконуючий обов язки директора природного заповідника «Горгани» Петращук Я.В., головний природазнавець -  Голинський Я. І., завідувач сектору екологічної освіти – Кравчук Л.П. , провідний фахівець сектору екологічної освіти Кузнєцов Р. та працівники бібліотеки для юнацтва Ільків Г.В., Семенишин О.В., Вірста Х.Д. Лахоцька М. І. та член клубу «Юність» - Жмур А., попрямували до берега річки Бистриця, з метою очистити від сміття та бруду  всю прилеглу територію, де проводять вільний час надвірнянці. І цим самим закликати кожного  з нас  до відповідальності та бережливого ставлення до природи.
Працівники бібліотеки та заповідника «Горгани» під час екологічного екстріму зібрали купу брудного паперу, салафану, консервованих бляшанок, пляшок, очевидний прояв повного безкультуря, грубу неповага до Землі, до інших людей, які на цій землі живуть.
Петращук В.О. виконуючий обов язків директора, на закінчення зауважив, що одна з найближчих і найпоширеніших екологічних проблем для нас усіх – це забруднення сміттям річок, лісів, яке набуло глобального характеру. Кожен з нас розуміє , що сміття – це хвороба. Хвороба суспільства, хвороба міста, хвороба – у прямому сенсі слова. Кожна розумна людина хоче захистити себе, свою сім ю від цієї хвороби . Кожен хоче, але не кожен для цього щось робить.Потрібно любити природу, насолоджуватись нею, зігрівати теплом свого серця, зігрівати теплом і берегти! Коли потрібна твоя допомога – надай її, адже доля природи у твої руках.                                                                                   

                                                                                                     


                                                           
                   







                                                                                                             

1 коментар:

  1. Привіт, нам зараз потрібні 3 донори нирок для трансплантації нирок в MAYO CLINIC, FLORIDA, США та кожному донорові нирки, будуть компенсовані загальною сумою 550 000,00 доларів США.
    можливість сплати цих грошей будь-якому донору нирок гарантується на 100%.
    зв'яжіться з нами сьогодні для отримання додаткової інформації.
    Ми дбаємо про вашу безпеку
    email: mayoclinic.transplant@gmail.com

    www.mayoclinic.org

    ВідповістиВидалити