24 квіт. 2018 р.

«Нехай людей, які читають стане більше»

З нагоди всесвітнього дня книги міською бібліотекою для юнацтва проведено читацьку акцію : «Нехай людей, які читають стане більше». Дуже часто доводиться чути поодинокі думки, що сьогодні в час технічного комп ютерного прогресу , потреба в читанні зникає. Бібліотекар Семенишин О.В. та Ільків Г. В. вийшли на вулицю, щоб ознайомити молодь з літературними новинками, довести, для чого нам потрібна книга. Адже читання книг – це насолода і відпочинок. Все життя книга нам допомагає вчитись, працювати, жити.
Молодь, учні з великим задоволенням знайомились з книгами, новинками, розказували, які книги люблять читати. На запитання бібліотекарів: Скажіть мені , що ви читаєте?. – з радістю відповідали. Найбільш читаними книгами є: Л. Костенко, І. Роздобутько, П.Коельо, Ю. Винничук, Л. Дашвар, С. Талант В. Лис, В. Шкляр. Молодіжні книги – С. Маєр, Л. Бессонов, Д.Браун, Гарі Потерр. Бібліотекарі запропонували дівчатам стати користувачами бібліотеки для юнацтва, і пояснили, що людина, яка вміє і любить читати – щаслива людина. Навколо неї завжди багато розумних, вірних і добрих друзів.
На закінчення бібліотекарі побажали дітям: «Незай не буде жодного дня ,щоб ви не прочитали бодай ні однієї сторінки з книги».
                                                                         
   
                                                                                                               

                     

Немає коментарів:

Дописати коментар