25 квіт. 2018 р.

«Зверни своє серце до книги»

В рамках творчої акції: «Нехай людей, які читають стане більше», було проведено годину читацької історії: «Зверни своє серце до   книги». Адже книга – джерело знань, тільки вони можуть зробити нас духовно сильними,  чесними , розумними людьми, які здатні щиро любити людину, поважати її працю і сердечно любуватися прекрасними її плодами. Проводячи бліц-опитування: «Книга в руках успіху», бібліотекарі зустрілися з учнями , які люблять читати, бо книга з дитячих років допомагає їм пізнати себе і зрозуміти світ, що їх оточує.
Жмур Настя з  Пнівської ЗОШ  розповіла нам свою цікаву читацьку історію і попросила бібліотекаря Вірсту Х.  допомогти знайти продовження любимої книги. Мені страшенно подобається Ягелло   Й. «Шоколад із чилі». На запитання бібліотекаря, що найбільш вразило в цій книзі, вона розповіла: Ця книга про таких як я , моїх однолітків, а головна героїня Алінка, чимось схожа на мене із своїми мріями, своєю наполегливістю, простотою, душевністю. Ця книга допомагає мені краще вчитись, тому що в ній дуже багато розповідей про школу, навчання, вчителів.
Бібліотекар Вірста Х. запропонувала продовження книги Ягелло Й. «Кава з кардамоном» та «Тирамісу з полуницями».
Друзі Насті були захоплені  читацькою історією, та подякували їй за рекомендацію цікавої книги. Із великим бажанням записалися до бібліотеки.
                                                                           










                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар