9 лист. 2018 р.

Поетичний зорепад Світлани Ткачук

9 листопада у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва відбулася презентація нової книги поетеси Світлани Ткачук «Нитка для Тисея». Присутні свята мали змогу познайомитися з поезією Світлани Ткачук, послухати її вірші, поділитися думками про поезію,  а також своїми враженнями.
У житті є чимало людей зустріч з якими приносить особливу радість,  задоволення, поговоривши з ними, ніби води нап’єшся з чистої криниці, станеш щедрішим, багатшим душею. До таких людей належить наша краянка, поетеса, член літературної студії «Бистрінь» імені Нестора Чира -  Світлана Миколаївна Ткачук.
Ведучі Мартинюк Ірина Пнівська ЗОШ,  Гуш Діана ЗОШ № 3, Депутат Денис ліцей, розповіли, що п. Світлана талановита особистість, чудова жінка, авторка першої книги «Осіння партитура», лагідна,  енергійна, цілеспрямована, дуже вимоглива до себе така ж як і її поезія. Вона любить життя, любить людей, любить свій рідний край, віддана своїй роботі, викладач української мови, глибоко-національна і з любов’ю відноситься до рідного слова.
Учні Томаш Ольга ЗОШ № 3, Жмур Анастасія Пнівська ЗОШ, декламували вірші із нової збірки «Нитка для Тисея» та виконали пісні гурту KAZKA  “Плакала» та пісню про Україну.
Авторка книги розповіла, як народжувалася її книга «Нитка для Тисея». Процес творення цієї книги  приносив мені величезну насолоду, світлу радість: «Я вдячка Богу , що спізнала магію слова».
Колеги по роботі та шанувальники творчості п. Світлани привітали її з народженням нової книги та побажали їй творчих злетів у написанні нових книг.
Присутні мали змогу переглянути відео-відгуки Івано-Франківських поетів та критиків, Барана Є. , Пушкар В., Присяжнюка В. ,  Бенюка Р., Ткачівського Я., та  фільм -інтерв’ю Світлани Ткачук.

    










  










  















  









Немає коментарів:

Дописати коментар