19 лист. 2018 р.

Зима, що нас змінила

У рамках проведення заходів до п'ятої річниці Революції гідності 19 листопада 2018 р.  в приміщенні  бібліотеки для юнацтва з учнями Надвірнянського ліцею (IV-ті курси)  проведено виховний захід "Революція Гідності: пам'ятаємо..." 
Учні ліцею зібралися щоб вшанувати пам’ять Героїв Майдану і Воїнів Захисників, які загинули за світле майбутнє України. Ведучі розповіли, що революція Гідності відбулася не лише у політичному життя країни , а відбулася у них самих у їхній свідомості, адже Україна - це територія гідності і свободи. Сотні українців студентів відстоювали право на краще життя на Майдані Гідності, продемонструвавши свою європейкість, гідність, своє прагнення до свободи.
Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих хто залишив життя земне у 2012 - 2014р.р.. Ця подія сколихнула ввесь світ, не залишила байдужою жодної душі. Ці події навіки закарбувалися в серцях, у наших, та історії нашої Батьківщини, єдиної, неподільної, Соборної України.
  Учениця ліцею виконала пісню «Нашим героям».
Діти розказали, що вірять у світле, щасливе майбутнє України. Тому кладуть часточку свого серця, своєї душі, своїх умінь на бік правди і світла.
Хвилиною мовчання вшановано невмирущу пам’ять про загиблих небесного війська. Тож хай палають свічі пам’яті, душевного болю і жалю… .
Учням  було продемонстровано фотопрезентацію "Герої не вмирають".













      
   








           

Немає коментарів:

Дописати коментар