3 груд. 2018 р.

Страшний супутник людства СНІД

Сьогодні, 3 грудня,  відверта розмова за круглим столом присвячена всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Увесь світ визнав СНІД однією з глобальних проблем людства. Червона стрічка на грудях є символом солідарності в боротьбі з цією жорстокою хворобою, яка забирає мільйони молодих життів. І найстрашнішим є те, що ліків від цієї хвороби ще не знайдено, а тому бібліотекарі бібліотеки для юнацтва широко ведуть роз’яснювальну роботу з молоддю , щодо боротьби з Віл / СНІДом.
Бібліотекар Семенишин О. В. розповіла звідки взявся ВІЛ,  умови передачі та вплив наркотиків на організм підлітків.  Бібліотекар Вірста Х. провела з учнями тест: «Що Ви знаєте про СНІД?» За круглим столом було піднято цікаві питання, які потрібно знати кожному учневі: «Чи можна перебувати в класі разом з учнем, який хворий на СНІД?, Чи можна заразитися громадським туалетом?, Чи можна заразитися ,якщо хворий чхає , або кашляє на тебе?» та багато інших.
На сьогоднішньому круглому столі було піднято дуже важливу тему і працівники бібліотеки думають, що юнаки зробили висновок з почутого і певні що їхнє життя в безпеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар