30 січ. 2019 р.

Творимо добро разом


Творимо добро разом, так називалася  благодійна акція в рамках проекту «Подаруєм дітям  краплинку щастя», яку провели члени клубу «Гарячі серцем»  спільно з бібліотекою для юнацтва . Мета цієї акції  , збір коштів та придбання іграшок дітям, які живуть у Надвірнянському  будинку дитини.
Пропозицію для проведення акції внесла Ірина Мартинюк , учениця Пнівської ЗОШ  10 класу, член клубу «Гарячі серцем». Члени клубу та бібліотекарі з радістю та ентузіазмом відгукнулися і долучилися в роботу.
Ведучі акції  Роман Гушпіт  - учень ліцею та Ірина Мартинюк , розказали присутнім , як живуть діти в будинках дитини та інтернатах.
Учнями, Жмур Анастасія  Пнівська ЗОШ ,  Білецький Андрій - ліцей, Бабійчук Діма - Надвірнянський коледж, продекламовано вірші про життя обділених дітей .

Пилип’юк Андрій - ліцей, та Катя Лавринович - Пнівська ЗОШ, зіграли сценку, як проживають діти які живуть з багатими батьками, та драматичну сценку як живуть діти з інтернату.
Присутні мали змогу побачити відеоролик із сумними статистичними даними про дітей-сиріт , та дітей  яких покинули батьки без поважних причин.
На закінчення зав. бібліотекою Ільків Г.В. , подякувала дітям , що вони такі юні , але небайдужі діти, діляться теплом свого серця з тими хто цього потребує.
Такі акції потрібно проводити частіше, адже учні зробили приємне і діткам з будинку дитини і  присутнім і собі.  Всі присутні усвідомили , що не важко дарувати розуміння і тепло іншим,  бо всі  втомилися від грубості, черствості, та жорстокості. Тому так хочеться , щоб люди вчилися цінувати безкорисливу доброту, та самі робили добро. Адже дитяча доброта і безкорисливість живе зовсім поруч. Воно не за  високими горами , добро живе в «Гарячих серцях» наших користувачів.
На зібрані кошти придбано дитячі підгузки для будинку дитини.



































Немає коментарів:

Дописати коментар