29 січ. 2019 р.

«Молоді крила творчості»

В кожного юнака, підлітка є мрії, захоплення. Адже кожна молода людина має якісь уподобання, про щось мрії , в чомусь себе проявляє . І дуже добре, якщо захоплення і мрії збігаються.
В рамках проекту  лабораторія творчості мистецтва, у бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч за філіжанкою кави : «Молоді крила творчості»  з постійною користувачкою , учасницею бібліотечних конкурсів Лідією Полатайко.
Вона понад усе любить мистецтво, любить творити красу  і своїми виробами  прикрашає бібліотеку, професію обрала до свого таланту. Навчалася в університеті права імені Короля Данила Галицького, на факультеті «Архітектури і дизайну».
І сьогодні Лідія знову приготувала бібліотеці для юнацтва  черговий подарунок,   власноруч виготовлений для інтер’єру бібліотеки камін.
На запитання бібліотекаря Вірсти Христини, коли у неї з’явилося таке захоплення, Лідія відповіла:  «Я з дитинства усвідомлювала, що мене цікавить , а що ні. Коли дитина народжується Бог дарує їй якісь здібності, хист до чогось.  Яскравий подарунок захоплення, з’явився ще в дитинстві і став улюбленою справою всього життя, переріс у професію , бо смисл мого життя - це творчість.
Я бажаю, щоб кожен знайшов собі захоплення до душі, щоб всі бачили красу і відтворювали  її власними руками , власними словами, власною мелодією».


Немає коментарів:

Дописати коментар