24 січ. 2019 р.

"Здобудем Українську державу або згинем у боротьбі за неї"

Година пам’яті:"Здобудем Українську державу або згинем у боротьбі за неї" проведена у міській бібліотеці для юнацтва  до 110 - річчя з Дня Народження Степана Бандери під керівництвом  координатора районної  ради старшокласників Головатюк Зореслави Іванівни.
Ведучі Шпинта Христина  учениця ліцею, Мартинюк Ірина  - Пнівська ЗОШ,  Якубів Наталя  - президент ЗОШ № 4,  розповіли про життя  і боротьбу великого українського патріота, вождя українських націоналістів  Степана Бандеру.
Дівчатами з центру дитячої творчості під керівництвом Оксани Кудляк  - була виконана  пісня «Їхав стрілець  на війноньку.
Пластун-розвідувач Богдан Кочержук розповів про пластунське життя  Степана Бандери, та був продемонстрований відео-ролик.
Мартинюк Ірина нагадала про життя поза політикою людини-легенди,  та його кохання.
Степан Бандера - це герой XXI століття  і кожна жива душа повинна дякувати Богові за те, що послав нам таку світлу постать у найтемніші часи історії людства. Степан Бандера підніс український  націоналізм любові до найвищої жертовності. Його гасло - Бог і Україна! І за це ми любимо Степана Бандеру.




















 













Немає коментарів:

Дописати коментар