22 лют. 2019 р.

Свято пам’яті: «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України»

22 лютого Надвірнянський ліцей з учнями усіх курсів та викладачів в РБК вшанували  день Героїв Небесної Сотні, котрі взимку  2014 року загинули під час масових розстрілів в Києві на Євромайдані.
Надвірнянська міська бібліотека для юнацтва  приєдналася до цього свята  пам’яті та виклала у фоє книжкову виставку-спомин до Небесної Сотні «Ми сотнею пішли у небо».
Ведучі Соломія Гунда  I - курс, Соломія Шкрум  III- курс розповіли, що 5 років відділяє нас від найтрагічніших подій, коли в самому серці нашої країни загинуло понад сотня справжніх Героїв України.  Вся Україна і весь світ стали тоді свідками відчайдушної боротьби простих українців за гідне майбутнє наступних поколінь.
Надвірнянський ліцей відзначив пам’ятну скорботну дату та вшанував хвилиною мовчання тих Українських Ангелів, які  загинули за правду і свободу, за гідність кожного українця. Вони показали, що український дух є незламним, а нація - нескореною. Нехай їхня жертовність, мужність і щира любов до України завжди залишається прикладом для кожного патріота, хто захищає рідну землю на полі бою, хто робить нашу країну сильнішою.
Ліцеїсти читали сумні вірші, оспівували піснями та молитвами героїв Небесної Сотні, не залишивши ні одне юне серце байдужим.
Ведучі зачитали поіменно загиблих учасників Революції Гідності з Прикарпаття.


                                                   







 










  









Немає коментарів:

Дописати коментар