10 трав. 2019 р.

Година доброго настрою: «Цілуймо руки наших матерів»

Жінка - мати, дружина, сестра, подруга. Ці дорогі нам образи життя ми проносимо через усе життя. А тому напередодні свята Матері  10 травня  у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва зібралися учні  10 - В класу та клуб «Гарячі серцем» , щоб привітати своїх матерів, матерів України.
Ведучі Жмур Анастасія учениця Пнівської ЗОШ та  Білецький Андрій  - учень ліцею розповіли, що є на світі одне слово , перед  яким  усі народи низько схиляють голови. Це слово - Мати.
Бібліотекарі Семенишин О. , Вірста Х. , учні Вацик Ю.,  Пилип’як А.,  Мазур А., продекламували заворожуючу  поезію про Матір - берегиню роду людського, про незрівнянну любов, ласку, ніжність і тепло яку дарує вона своїм дітям.
Паньків Ю. продемонструвала мультимедійний ролик присвячений матері з дитиною, де величезна любов, радість і тривога переповнюють  молоду матір. Прозвучали пісні «Чорнобривці», «Два кольори», та «Молитва до матері».
Викладач ліцею Свягла В.  привітав  усіх із святом і наголосив,  що слово мати  це святиня, яка дала нам життя, виростила й виховала. І сьогодні найніжніші почуття , любов, шану віддаємо найдорожчій  в світі   - Матері.

 











































               
                 


Немає коментарів:

Дописати коментар