14 черв. 2019 р.

Презентація книги "Тил"

14 червня в Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва відбулася презентація  чергового  роману молодого письменника з села Лоєва Надвірнянського району, учасника АТО Бориса Гошка під назвою «Тил». Автор присвятив  книгу «Усім людям, що віддали життя за волю України…»
На захід завітало чимало гостей, зокрема депутат обласної ради Михайло Іваночко, депутати районної ради, міський голова та депутати міської рад, бійці московсько-української війни, волонтери, учасники «літературної студії «Бистрінь» ім. Нестора Чира», рідні, близькі та друзі автора.
Модератором презентації виступив поет, член НСПУ, керівник «літературної студії «Бистрінь» ім. Нестора Чира» Олександр Букатюк. Під час презентації Борис Гошко поділився спогадами про війну та зачитав декілька уривків з книги. За словами автора він прагнув описати хоча б частково те, що відбувається за кілька кілометрів від фронту тобто в тилу. Борис говорить, що здається створив головного героя негативним, однак кожен читач вирішить сам для себе ким є «Денис».
Також власними спогадами поділилися військові побратими Олег Туєшин і Євдокія Попович. Свою підтримку автору висловили чимало гостей і побажали подальших успіхів. Депутат районної ради Сергій Штогрин звернув увагу, що кожен українець повинен боротися за Українську державу і якщо не зі зброєю на фронті, то обрати для себе «зброю» в тилу.

На завершення кожен з присутніх мав змогу придбати книгу «Тил» з автографом автора.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар