18 лист. 2019 р.

"Ми будемо довго пам'ятати і вам забути не дамо"

2014 рік ввійде до історії України як один із найбільш політично напружених, бо він розпочався кривавими подіями на майдані.
З нагоди дня Гідності та Свободи 18 листопада у юнацькій бібліотеці відбувся урок -пам’яті: «Ми будемо довго пам’ятати і вам забути не дамо», з учнями Надвірнянського ліцею 10-х класів.
Ведучі Шовгенюк Й. та Кепещук С. нагадали присутнім, що стало причиною Революції гідності. Україна – це територія гідності й свободи. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Ми  - українці- свідомий і відповідальний народ здатний відстоювати свій вибір. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.
Учні Савчук С., Данилець Б., Бариляк Н. прочитали вірші присвячені пам’яті Небесної Сотні.
Хвилиною мовчання вшановано всіх тих, хто загинув захищаючи незалежність та свободу України, кому ми завдячуємо нашим спокоєм.
Дітям представлено відео-фільм про криваві листопадові події 2014 року, де українська молодь вийшла на Майдан і заявила, що здатна відстоювати свій вибір. Прозвучали пісні Руслани: «Молитва за Україну», « Не спи, моя рідна земля», «Повертайтеся живими», «Бачу колір сонця» О. Білозір.
Тож молімося за наших мужніх захисників і просім у Бога одного: аби вони були живими і здоровими, і якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.








 


Немає коментарів:

Дописати коментар