7 лют. 2020 р.

Книга поезій «На острів мрій» Романа Бенюка

7 лютого у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва відбулася презентація нововиданої третьої книги поезій «На острів мрій» члена літстудії «Бистрінь» ім.. Нестора Чира , Романа Бенюка.
У 2003-му році  автор став членом літературної студії «Бистрінь». Видав дві книги під назвою «Веселий двір» та «5-й Океан» – продовження гумористичних розповідей, присвят, (як і в першій книзі). Також дещо інший Роман Бенюк відкривається читачеві у третій книзі «На острів мрій» – автор лірики, що свідчить про його творче зростання.
На презентацію нової книги Романа Бенюка завітало чимало поціновувачів його творчості, зокрема друзі, колеги, літстудійці,  та ЗМІ.
Роман Бенюк зачитав присутнім власну поезію та поділився особливостями її написання. Книга також містить ілюстрації, які створив художник Ярослав Лозинський.
Теплі слова та побажання творчого натхнення і злету бажали присутні. Музичну композицію на вірш Романа Бенюка виконав Віктор Чудновський . Жартівливі коломийки заспівав фотохудожник Роман Глодан. Панувала невимушена приємна атмосфера. Після кожен мав змогу придбати книгу з підписом автора.

























Немає коментарів:

Дописати коментар