14 лют. 2020 р.

Презентація книги Михайла Лукача «Архітектурна і культурно-мистецька спадщина міста Надвірна»

14 лютого у міській бібліотеці для юнацтва користувачі та надвірнянці мали можливість побувати на презентації книги Михайла Лукача «Архітектурна і культурно-мистецька спадщина міста Надвірна». На свято запрошені колеги , краєзнавці, друзі, художники, історики, родина які прийшли привітати автора.
Пан М. Семкіяш – історик, дав  оцінку чудовій історичній  книзі та високо оцінив світлини минувших часів та сьогодення, назвавши автора одним із найкращих фотографів, за любов до нашого міста та історію.
Осташук Руслан Васильович – начальник лісгоспу , меценат книги, сказав, що це надзвичайна подія для Надвірнянщини , вихід такої цінної книги. В ній книзі п. Лукач відобразив історичне обличчя Надвірної у 30 роках і наголосив, «хто не знає минулого, не треба майбутнього», побажав плідної праці і підтримки у книгодрукуванні.
Андруняк Ігор – краєзнавець, розказав присутнім , що автор довгі роки ішов до видання цієї книги, це важка скрупульозна праця і є найкращим подарунком для нашого покоління. Як поліграфіст , кажу, що книга цікава для нашого краю, оформлена на високому рівні, допомагає пізнати історію.
З при сутніх гостей виступили, Гурмак І. ,Насадюк В., Лозинський Я., Глодан Р., Гринішак В., Струк М., Оринчак М. , побажали плідної праці та виходу нових книг.
Зав. бібліотекою для юнацтва Ільків Г.В., подякувала п. Лукачу за великий вклад в культурну спадщину Надвірнянщини. Це історичне і величне видання дуже цінне як для бібліотеки , так і для нашої молоді. Маючи таку цінну книгу є  можливість зазирнути у далеке минуле наших предків, ознайомитися із звичаями , обрядами, та архітектурою. Ця книга несе знання, натхнення та віру в маайбутнє.


                                                         



Немає коментарів:

Дописати коментар