25 лют. 2020 р.

Історична виставка у світлинах професійного фотографа Михайла Лукача

Протягом лютого місяця у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва знаходиться для огляду історична виставка у світлинах професійного фотографа Михайла Лукача. Уже не вперше  п. Михайло виставляє у бібліотеці для юнацтва свої роботи і тісто співпрацює.
Користувачі бібліотеки мають можливість познайомитися з архітектурною і культурно-мистецькою спадщиною міста Надвірна – колиски наших пращурів. У письмових джерелах , наше місто вперше згадується у 1589 році. Цю дату і прийнято рахувати роком виникнення міста.
Учениця ліцею Шпинта Христина, вдячна п. фотографу за світлини та ідею , адже це пам ‘ять історії Надвірної для майбутніх поколінь. Учень ліцею Пилип’як Андрій подякував за творчу роботу, і сказав , що ця виставка дуже цінна для істориків і для тих хто любить і вивчає наш край.
Гаврилюк Аліна учениця ліцею, висловилася, що у неї надзвичайні враження від виставки. Людина, що відчуває своє коріння, пишається минулим, та будує, творить майбутнє.
Бібліотекар Вірста Х. пояснила дітям, що ця фото-виставка історичної минувшини XVIII- XIX століття,  в порівнянні,  з сучасною архітектурою міста. Світлина нашого автора є його творчим підсумком його багаторічної праці.






Немає коментарів:

Дописати коментар