3 бер. 2020 р.

Творча зустріч з Нестором Мартинцем

Надовго запам’ятається користувачам бібліотеки  та бібліотекарям ЦБС, творча зустріч з Нестором Михайловичем Мартинцем 3 березня у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва. Присутні мали можливість познайомитися з поетом, публіцистом, гумористом, громадським діячем, ліквідатором ЧАЕС, волонтером у зоні АТО, заслуженим діячем естрадного мистецтва.
Це добри й, простий, енергійний чоловік, який запам’ятався всім присутнім своєю щирістю, душевним теплом, патріотизмом, не байдужістю до всього , що робиться у нашій країні. Праця і творчість п. Нестора – це два крила людського буття, а  тому, з –під його пера вийшло більше 25 книг, серед яких збірки поезії, гумору, новел. 16 гуморесток п. Мартинця увійшли до золотої колекції українських гуморесток, на основі книг випущено 5 аудіокасет гумору, та 6 дисків.  Нестор Михайлович – добре відомий в Країні та за її межами, як поет пісняр.
У виконанні Віктора Чудновського прозвучали пісні поета, адже на слова автора створено 200 пісень, більше 160 з них, стали переможцями міжнародних та українських конкурсів, багато з них здобули гра-прі, переглянуто відео-кліп  на слова Мартинця Н.
Мартинець Н. пише книги на різноманітні теми: «Пекло посеред раю», новели «Важкі заробітки», поезії «Україно в себе повір», «Нехай Господь благословить ваш шлях», та інші. Автор закликає народ України вірити у свої сили , бо Господь нам дає велике випробування і тільки тому, що ми мужній народ  то можемо вижити.
Гарні слова та пісні прозвучали з вуст колег:  Б. Нагорняка, Г. Магас, Н. Тиханової, Сухоручко Є. ,Боднарчук А..































 

Немає коментарів:

Дописати коментар