15 груд. 2016 р.

Прянники для святого Миколая

Далеко в небі в чарівну ніч можна почути срібні дзвіночки : то святий Миколай поспішає на зустріч з дітьми приносить подарунки під подушку.
Ми частенько замислюємося: а хто ж чекає на це свято більше – малі чи дорослі?. А от для дорослих це чудовий час для того, щоб підготуватися до важливих подій у житті. До цього дня треба з  усіма помиритися і поверну всі борги.
Але найщиріше чекають святого Миколая саме діти. Вони віддано вірять у казковість усіх подій, пишуть листи святому Миколаю, намагаються ставати кращими, і не лише заради подарунка, а й тому , що самооцінка для дитини - не менш важлива ніж для дорослого.
Традиційним подарунком до свята доброго Святого є пряники.
Напередодні святого Миколая у Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва зібралися діти під керівництвом читачки  Ірини Мушак для виготовлення запашного печива з найрізноманітнішими смаками й ароматами, розмальоване глазуррю. Ці прянички улюблене дитяче печиво. Рецептів у нього багато і один із найулюбленіших у пані Ірини Мушак, яка провела дітям майстер-клас. Це печиво діти зможуть повісити на ялинку, а всі ці дії приємні і святкові вони стають традиційними для кожної родини. Найважливішим етапом було оформлення печива глазуррю. Цю частину діти робили з любов ю та натхненням до  святого Миколая. Життя святого Миколая дає дітям важливий урок – бути щирими , лагідними, працьовитими і милосердними! Адже дарувати
Працівники бібліотеки для юнацтва сподіваються, що до кожного з вас щороку приходитиме святий Миколай та пригощатиме вас смачними подарунками.


Вітаємо всіх користувачів бібліотеки з днем святого Миколая!.

Немає коментарів:

Дописати коментар