28 груд. 2016 р.

Новорічні смаколики

Ось і добігає кінця  ще один рік бібліотечного життя. Він неповторний і не подібний на жоден, що ми уже прожили. Цей рік особливий ще й тому, що був названий роком Божого милосердя.
У Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва, є користувачі, активісти, які в переддень Нового Року бажають зробити дітям приємне і незабутнє. Волонтерка,громадська активістка , Пітух Наталія провела для учнів майстер-клас по виготовленню фігурного печива. Адже новорічне печиво у вигляді фігурок може бути і чудовим подарунком, і смачним частуванням і прикрасами для святкової ялинки. Немає, напевне більшого задоволення ніж прикрашати ялинку печивом власного приготування, це є дуже давню європейською традицією. А який аромат поширюється у повітрі! Змішуючись із запахом зеленої хвої, створює в домі атмосферу затишку, тепла, чарівності на свята.
 Працівники бібліотеки для юнацтва щиро подякували Пітух Наталі за проведення цього заходу, за її милосердя та можливість відчути дітям радість та задоволення.

 З любов‘ю і найкращими побажаннями до користувачів  на Новий Рік! Дивіться уперед з надією,  назад -  із вдячністю, вгору – з вірою, а довкола з любов‘ю. Нових Вам звершень і здобутків на благо рідної України.

                                                    







Немає коментарів:

Дописати коментар